Charlotte Roberg - Intuitiv dyrekommunikation +45 26 27 72 26 charlotte@roberg.dk

Sessioner

Intuitiv dyrekommunikation

Vi kommunikerer allesammen intuitivt med vores omgivelser. Vi kan slet ikke lade være. Det er en helt naturlig del af vores overlevelsesstrategi.

Tænk over, hvordan du kan fornemme stemninger og, hvordan du kan fornemme om nogen taler usandt. Vi registrerer alle, bevidst eller ubevidst, oplysninger fra vores omgivelser igennem vores intuitive sanser samtidig med, at vores omgivelser kan registrere oplysninger om os.

Jeg har en naturvidenskabelig baggrund og tager udgangspunkt i at alt er energi. Hver tanke, følelse og fysisk element er energi og svinger med en eller anden frekvens.

Når jeg kan formidle kommunikation imellem dyrene og dig er det fordi jeg bl.a. har trænet min empatiske evne til at registrere disse frekvenser, og sætte ord på.

Fra Gyldendals Den Store Danske: “empati, indføling i en person eller andet levende væsen, ofte i følelsesbetonede situationer; evne til at indleve sig i og sætte sig i en andens sted. I den empatiske proces bliver vi enten ført med i den andens sindstilstande eller deltager selv aktivt i forsøget på at identificere os med dem og derigennem forstå vedkommende. Den empatiske indlevelse er således en del af grundlaget for social forståelse, ikke mindst hvad angår nonverbal kommunikation..”

Jeg respekterer dyrenes og din personlighed og jeres grænser, og kommunikationen foregår udelukkende på jeres præmisser.

Pris

Session 1 time 1.250 kr + evt. kørsel(Statens kilometertakst 3,54 kr/km)
Session 1,5 time 1.500 kr + evt. kørsel(Statens kilometertakst 3,54 kr/km)
NYE PRISER!
Session 45 min 600 kr + evt. kørsel (2,50 kr/km)
Session 1,5 time 1.000 kr + evt. kørsel (2,50 kr/km)

Sessionen kan foregå ved at jeg kommer til dig eller som fjernsession på telefonen, FaceTime, Zoom eller Skype.

Du er velkommen til at optage sessionen, så du har mulighed for at se eller lytte til den igen.


Biodynamic Cranial Touch/Stillness Touch

”Stillness Touch” også kaldet ”Biodynamic Cranial Touch” eller “Biodynamics” kan afhjælpe fysiske, psykiske og mentale udfordringer.

“Stillness Touch” har rødder i osteopati og kranio sakral terapi, men er en ikke-manipulerende tilgang, som lader modtagerens eget intelligente system vurdere, hvad der skal ske ved sessionen. Der er tale om en holistisk sundhedsorienteret tilgang og ikke om traditionel symptombehandling.

Som practitioner af ”Stillness Touch” er det min opgave at facilitere en tilstand, hvor dyrene kan få præcis, hvad der skal til for at de kan forløse eventuelle overbelastninger og kompensationer. De er rigtig gode til at give udtryk for, hvad de har behov for, f.eks. om jeg skal lægge hænder på dem, hvor, med hvilken kvalitet eller om jeg bare skal træde tilbage og være vidne til det, som sker.

Her er et klip fra en session med tre heste:

https://youtu.be/L4SxO51UP64

Pris

MIDLERTIDIG PRIS: 3 sessioner ialt 1.200 kr + kørsel(statens kilometertakst 3,54 kr/km). Det fulde beløb betales forud.

 

VIGTIGT! Jeg er ikke dyrlæge og stiller derfor ikke diagnoser. Ved tydelig adfærdsændring eller mistanke om skade eller sygdom er det ALTID vigtigt at konsultere en dyrlæge.

 

Hvad tænker dyrene?

Få Charlotte Robergs nyhedsbrev og følg med i hendes samtaler med hunde, heste, katte og andre dyr.

You have Successfully Subscribed!

Share This