Charlotte Roberg - Intuitiv dyrekommunikation +45 26 27 72 26 charlotte@roberg.dk

Da jeg boede i USA i mine 20’ere adopterede jeg en hund fra det lokale internat. Abby var ca. 1,5 år og var på vej til at blive aflivet fordi hun var blevet leveret tilbage flere gange.

Hun viste sig at være en usikker hund, som markerede, hvis hun ikke kunne flygte fra en utryg situation. Jeg ville ikke opgive hende, men søgte desværre råd hos en hundetræner fra den ’gamle skole’, og hun blev derefter opdraget efter faste regler.

Abby og jeg havde 11 år sammen.

Hård træning

Først efter hendes død gik det op for mig, at jeg havde misforstået alting. At jeg på flere måder havde øget hendes usikkerhed i stedet for at opbygge hendes selvtillid. Jeg havde ukritisk fulgt en træners anvisninger, selvom metoden virkede diktatorisk og uempatisk.

Ved hjælp af intuitiv dyrekommunikation fik jeg heldigvis mulighed for at sige undskyld til Abby. Og jeg fik den største gave retur; hendes tilgivelse og fortsatte kærlighed, men fik også en besked om at hjælpe andre til at nå til samme konklusion.

I dag er jeg taknemmelig over at intuitiv kommunikation hjælper mig til at udvikle et kærligt og harmonisk samliv med hundene i min familie.

Hvad tænker dyrene?

Få Charlotte Robergs nyhedsbrev og følg med i hendes samtaler med hunde, heste, katte og andre dyr.

You have Successfully Subscribed!

Share This