Charlotte Roberg - Intuitiv dyrekommunikation +45 26 27 72 26 charlotte@roberg.dk

Foredrag

Hvad er intuitiv dyrekommunikation egentlig?

Hvordan kan det gavne dyrene og os? Og hvordan gør man?

Min tilgang til intuitiv dyrekommunikation er bygget op omkring en naturvidenskabelig forståelse af at alt er energi, og at alting vibrerer med en frekvens. Lyde, tanker, følelser og også forskellige kropsdele, vibrerer med hver deres frekvens. Frekvensen registrerer vi bevidst eller ubevidst med vores almindelige og intuitive receptorer.

Vi kan alle sammen kommunikerer intuitivt med dyr. Men det lige som med f.eks. sang. Alle kan lære at synge, men det er ikke os alle der kan eller har interesse for at blive operasangere.

Kan du samle en gruppe mennesker kommer jeg meget gerne og holder foredrag. Det er muligt at vælge særlige emner ud efter ønske, f.eks. sundhed, afslutning på livet eller særlige udfordinger for en bestemt dyreart, men det er også muligt at lade foredragets emner opstå intuitivt ud af deltagernes samlede energifelt.

Jeg kan guide en meditation, hvor deltagerne selv får mulighed for at opleve intuitiv kontakt til et dyr eller det er muligt at invitere dyr med til foredraget, så jeg kan forklare og demonstrere, hvordan intuitiv dyrekommunikation fungerer for mig.

Tidligere har jeg holdt foredrag i hundefoderbutikker, på rideskoler og i private hjem.

Et foredrag på 2,5 time (inkl. 30 min pause midt i) koster 3.000kr + rejseomkostninger.

Stemingen ved fordragene er hyggelig og uformel og jeg svarer gerne på spørgsmål.

Book nu. Ring på 26 27 72 26 eller send en mail til charlotte@roberg.dk

 

Hvad tænker dyrene?

Få Charlotte Robergs nyhedsbrev og følg med i hendes samtaler med hunde, heste, katte og andre dyr.

You have Successfully Subscribed!

Share This