Charlotte Roberg - Intuitiv dyrekommunikation +45 26 27 72 26 charlotte@roberg.dk

 Jilker og Anja
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Når jeg agerer tolk, får jeg budskaber fra dyrene i følelser og billeder og ord, som jeg efter bedste evne formidler videre.

I dag fik jeg lov at mærke energien mellem Jilker og Anja. Det var meget smukt og rørende. Energien var så ren og kærlig og fuld af åbenhed og tillid. Det vidner om et fantastisk partnerskab og samarbejde opbygget af netop de værdier.

Nu kunne nogen måske fristes til at tænke, at det er noget, der tager tid at opbygge, men til det må jeg svare ’at nej, det behøver det ikke’. Anja og Jilker har kun kendt hinanden i nogle få måneder. Dyrenes hovedsprog er ’energi’, og på det sprog, kan man ikke lyve.

Det er helt fantastisk når dyr giver en forklaring på, hvorfor de netop er ’havnet’ der hvor de er, og hvilke roller de kan spille i deres menneskers liv. Rigtig mange dyr kender deres mennesker bedre end menneskerne selv gør, og derfor tilbyder dyrene ofte inspiration til en mere balanceret måde at leve på. Det kan være i alle områder af livet, som dyrene mener er relevante, f.eks. i forhold til arbejde, relationer eller sundhed.

Jilker gav også udtyk for roller som Anja spiller for ham. Heste er byttedyr, og derfor er frygt en almindelig følelse og flugt et dominerende instinkt hos dem. Jilker sætter stor pris på at han kan støtte sig op ad Anja når hans frygt træder frem. Hun er hans fare-barometer. Hvis hun bevarer roen, selv når han reagerer med frygt, så har han tillid til at der ikke er fare på færde og kan falde til ro igen. Denne rolle er særligt interessant, fordi Anja netop bruger dette talent i sit arbejde, hvor hun er virkelig dygtig til at afkode mere eller mindre bevidste frygtstrategier og transformere det til flow. For mennesker vel at mærke.

Ud over budskaber til Anja, gav Jilker os også indsigter i et større perspektiv. Han meddelte, at han ikke havde behov for healing fordi han i løsdriften får dækket sine naturlige behov for at kunne bevæge sig og interagere med andre heste. Jorden healer og hestene healer hinanden. Han viste os også et eksempel på, at vi kan fravælge at lade aggressiv energi, som f.eks. energien fra et jetfly, forurene vores energifelt. Han gjorde det klart, at det vil være en god øvelse for alle mennesker, som vælger at bo i et miljø med mange energiforureninger.

Hvad tænker dyrene?

Få Charlotte Robergs nyhedsbrev og følg med i hendes samtaler med hunde, heste, katte og andre dyr.

You have Successfully Subscribed!

Share This